Milyen veszélyei vannak, ha sofőrszolgálatot hívok?

Vélemények:

Krucs Hajnalka

Krucs Hajnalka

Elmentem a barátnőimmel bulizni valamelyik este és én voltam a sofőr. Nem szokott zavarni mert nem szoktam alkoholt inni. Ez az este kicsit más volt mint a többi ezért megittam egy kis pezsgőt. Persze így már nem vezethettem ezért hívtam a sofőrszolgálatot akit a megadott időben a megadott helyen ott voltak ahova kértem őket. Ajánlom mindenkinek aki a megbízhatót keresi!


Kiss Béla

Kiss Béla

Nem vagyok már fiatal ezért hétvégente amikor elmegyünk szórakozni szeretjük a kényelmet és a megbízhatóságot. Ezért sofőrszolgálatot szoktam felkérni akik hoznak és visznek ahova akarom. Az Alexandra sofőrszolgálat szoktam felfogadni, eddig nem volt semmi problémám velük.


Perhács Péter

Perhács Péter

Ki ne szeretné ha kényelmesen ihatna és nem kell a taxira várni? Én ezt a sofőrszolgálatosdit nagyon szeretem ezért is alkalmazom sokszor.


Nemes Sándor

Nemes Sándor

Én inkább az autóbérlés szolgáltatásukat vettem igénybe. Az autó tökéletes állapotban kaptam és természetesen úgy is adtam vissza a cégnek. Korrekt és gyors ügyintézés. Ajánlom.


Alexandra Sofőrszolgálat Alexandra Sofőrszolgálat
E-mail:

Cím:
Budapest Pest Magyarország

Foglalkozási terület:
Sofőrszolgálat, autóbérlésMilyen veszélyei vannak, ha sofőrszolgálatot hívok?

sietős
Van egy jó hírünk, hiszen semmilyen veszéllyel nem jár ma már, ha valaki sofőrszolgálatot hív. Régebben idegenkedtek egy kicsit ettől a megrendelők, hiszen ki az, aki szívesen kiadná kezéből a kormányt. A mostani rohanó világban, amikor szinte egyik helyről a másikra kell repülni, hogy a nap 24 órájába minden beleférjen, néha kimondottan jól jön egy tapasztaltabb sofőr, aki ismeri a surranó utakat, tudja, mikor hol van dugó, tisztában van a lezárt útvonalakkal és még balesetmentesen is képes vezetni. Mindenben a segítségünkre lesznek, hiszen pontosan a sokrétű szolgáltatásaik miatt egyre kedveltebbek Magyarországon is.

A sofőrszolgálatok a gépjárművek vezetésén kívül egyéb szolgáltatásokat is nyújtanak

Lehetséges az is, hogy az autó mosását elintézzék helyettünk, hogy saját autónkkal egy adott helyre valamit elvigyenek, képesek ugyanúgy funkcionálni mintha egy éjjel-nappal hivatásos sofőrként folyamatosan egy adott személynél dolgoznának. Ennek az előnye viszont az, hogy nem kell egy egész havi fizetést biztosítani számukra, hiszen elég az adott alkalommal igénybe venni a szolgáltatást és csak azt kifizetni. Ha egy hónapban csak 5 ilyen alkalom van, már akkor is megérte, hiszen a problémákat minden esetben képesek megoldani.
minden


Ma már az esküvők lebonyolításában is sokat segíthetnek, hiszen az autók parkolási gondját is rájuk lehet bízni. Amikor érkeznek, az esküvőre a vendégek akkor csak oda kell adniuk a sofőrnek a kulcsot, aki máris biztonságos helyre parkolja le az autót. Ma már akkor is nagy segítségünkre lehetnek, ha éppen egy átmulatott éjszaka után nem merünk a volán mögé ülni, hiszen az, mint tudjuk teljesen szabálytalan.

Egy sofőr megfizetése még mindig olcsóbb, mint a ránk váró bírság

Amelyet a rend őrei szabnak ki ránk egy alkoholos befolyásoltság miatti vezetésért. Ilyen esetekben általában még a jogosítvány is bevonásra kerülhet, ami egy üzletember esetében nem éppen karakteres megoldás. A mindennapos üzleti tárgyalások, ebédek és vacsorák sofőrök segítségével, sokkal könnyebben megoldhatóak. A sofőrök még a gyerekek körül is tudnak segíteni, hiszen ha rendelkeznek szülői engedéllyel, amelyet az óvodában kell bemutatniuk, akkor még az óvodákból is el tudják hozni a gyerekeket, ha mondjuk a szülők nem érnek oda időben. Nagyon sokrétű szolgáltatásokkal és megfizethető árakkal várják a sofőrszolgálatok a megrendeléseket.
Mi a legjobb álláskereső oldalnak a Jooble-t tartjuk. Keressen állást, gyorsan és egyszerűen, egy próbát megérhet.