Milyen veszélyei vannak, ha sofőrszolgálatot hívok?

Vélemények:

Krucs Hajnalka

Krucs Hajnalka

Elmentem a barátnőimmel bulizni valamelyik este és én voltam a sofőr. Nem szokott zavarni mert nem szoktam alkoholt inni. Ez az este kicsit más volt mint a többi ezért megittam egy kis pezsgőt. Persze így már nem vezethettem ezért hívtam a sofőrszolgálatot akit a megadott időben a megadott helyen ott voltak ahova kértem őket. Ajánlom mindenkinek aki a megbízhatót keresi!


Kiss Béla

Kiss Béla

Nem vagyok már fiatal ezért hétvégente amikor elmegyünk szórakozni szeretjük a kényelmet és a megbízhatóságot. Ezért sofőrszolgálatot szoktam felkérni akik hoznak és visznek ahova akarom. Az Alexandra sofőrszolgálat szoktam felfogadni, eddig nem volt semmi problémám velük.


Perhács Péter

Perhács Péter

Ki ne szeretné ha kényelmesen ihatna és nem kell a taxira várni? Én ezt a sofőrszolgálatosdit nagyon szeretem ezért is alkalmazom sokszor.


Nemes Sándor

Nemes Sándor

Én inkább az autóbérlés szolgáltatásukat vettem igénybe. Az autó tökéletes állapotban kaptam és természetesen úgy is adtam vissza a cégnek. Korrekt és gyors ügyintézés. Ajánlom.


Alexandra Sofőrszolgálat Alexandra Sofőrszolgálat
E-mail:

Cím:
Budapest Pest Magyarország

Foglalkozási terület:
Sofőrszolgálat, autóbérlésMilyen veszélyei vannak, ha sofőrszolgálatot hívok?

veszély
A taxi már évszázadok óta szinte minden város része. Ennek egy költséghatékonyabb változata az über és a sofőrszolgálat. Az utasok útvonal igényeit sokkal jobban kielégítik a sofőrszolgálatok és az über. A sofőrszolgálatokat általában akkor veszik igénybe a gépjármű tulajdonosok, ha egy átmulatott éjszaka után már nem szeretnének volán mögé ülni. Az übert általában városon belül nem is nagyon érdemes igénybe venni, hiszen a profi taxisokkal ellentétben az überes sofőrök nagyon sokszor nem tudják, hogy merre van dugó és bizony belefutnak.

Ilyenkor a késés garantált. A sofőrszolgálatok általában garanciát vállalnak a kiérkezésre, amíg ez a taxis társaságoknál nincs így, az überes sofőröket pedig nyomon lehet követni, éppen merre járnak. A sofőrszolgálatoknál ugyanúgy lehet bankkártyával fizetni és van olyan cég, amely a gépkocsikat minden esetben 15 millió forintra biztosítja.

sofőr

A sofőrszolgálatoknál ma már az is elérhető, hogy saját kocsit küldenek saját sofőrrel

Ha éppen egy előre eltervezett utazás vagy mondjuk egy esküvő előtt állunk. A szolgálatok minden esetben nagyon tapasztalt és balesetmentes vezetést maguk mögött tudó kollégákat küldenek a helyszínekre. Ha sofőrrel együtt bérelünk autót, akkor a prémium kategóriás gépjárművek közül is szép számmal választhatunk. Ha úgy érezzük, hogy nincsen időnk a szervizbe vinni saját gépjárművűnket akkor ezt is elintézik helyettünk. Ha úgy érezzük, hogy autónkra ráfér egy alapos mosás, akkor nincsen más teendőnk, mint hívni egy sofőrt, aki nagyon rövid idő alatt a helyszínen átveszi az autó kulcsait és máris viszi a legközelebbi autómosóba.

Ez rendkívül fontos lehet abban az esetben

Ha éppen egy tárgyalásra készül és a tárgyalásra inkább felkészülne, mintsem az autó mosatásával bajlódjon. Esküvőre készülődve mindenki előtt ott lebeg a számtalan autó, aminek a parkolását biztosítani kell. Az előre megrendelt sofőr ezt a szerepet is be tudja tölteni, hiszen kérésre az esküvő ideje alatt a vendégek gépjárműveit mindig a legbiztonságosabban leparkolja, majd az esküvő végén odahozza a vendégeknek a távozáskor. Szinte mindent, ami egy gépjárművel és az utazással kapcsolatba hozható. . A lényeg, hogy a sofőrszolgálat nagyon sokrétű szolgáltatást nyújt így érdemes egy-egy átmulatott éjszaka után átgondolni, hogy merjünk-e autóba ülni vagy döntsünk inkább a sofőrszolgálat mellett.